Pranešimai

Susitikimas su vaiko teisių apsaugos specialistėmis

Lapkričio 26 dienos popietę, į gimnazijos Teatro menę rinkosi mokinių tėvai. Čia vyko susitikimas su Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Panevėžio apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus specialistėmis Panevėžio rajone Irena Matuzevičiene ir Vaida Jakaitiene. Specialistės priminė tėvams pareigas ir atsakomybes, atsakinėjo į tėvų ar globėjų užduodamus klausimus.

Autorius:
Giedrė
Šuminskaitė

Vyresnioji socialinė pedagogė




Ankstesnės naujienos


Nuo lapkričio 20 d. mokiniai į gimnaziją ir iš jos pavėžėjami pagal įprastą grafiką.

Ne vienas mokinys mokydamasis istorijos susiduria su sunkumais. Sakoma, kad geriausias pagalbininkas – planas. Vis tiktai pasinėrus į Lietuvos istoriją kyla daug klausimų, sunku įsiminti sausą informaciją.

Anglų kalbos mokytojos Eglės Balsienės iniciatyva lapkričio 6 dieną gimnazijos mokytojus ir administracijos darbuotojus į Mokytojų kambarį subūrė pyragų kvapas. Tradicinę pyragų dieną susipažinome ir su naująja mūsų direktorės pavaduotoja Inga Kanišauske. 

Iškilmingas Tarptautinės mokytojų dienos minėjimas šiemet vyko rudeniškame Bistrampolio dvare. Jame dalyvavo Panevėžio rajono savivaldybės pedagogai. Renginį vedė Liūdynės kultūros centro direktorė Karolina Raziūnienė ir iliuzionistas Mantas Žmuidzinavičius-Wizard. 

Šiandien rytas prasidėjo neįprastai – atvykusieji gimnazijos bendruomenės nariai, Utenos švietimo įstaigų atstovai  ir Panevėžio rajono savivaldybės vyr. specialistė Salvinija Motiejauskienė buvo apkabinti Terapijų dienos žaismingų organizatorių.