Pranešimai

INFORMACIJA MOKINIŲ TĖVAMS

Informuojame, kad vadovaujantis Lietuvos Respublikos socialinės paramos mokiniams įstatymo nuostatomis, nuo liepos 1 d. galima teikti prašymus dėl socialinės paramos mokiniams.

Mokiniai turi teisę į nemokamus pietus, maitinimą mokyklų organizuojamose vasaros poilsio stovyklose ir paramą mokinio reikmenims įsigyti, jeigu vidutinės pajamos vienam iš bendrai gyvenančių asmenų ar vienam gyvenančiam asmeniui per mėnesį yra mažesnės kaip 1,5 valstybės remiamų pajamų dydžio.

Taip pat nuo liepos 1 d. galima teikti prašymus dėl nemokamo maitinimo priešmokyklinukams ir pirmokams, kuriems nuo rugsėjo 1 d. nemokami pietūs skiriami visose mokyklose ir lopšeliuose-darželiuose, nevertinant šeimos narių pajamų.

Pareiškėjas dėl socialinės paramos mokiniams turi kreiptis į Panevėžio rajono savivaldybės administracijos seniūniją, kurioje deklaruota gyvenamoji vieta, arba teikti prašymus elektroniniu būdu Socialinės paramos šeimai informacinėje sistemoje (SPIS) adresu www.spis.lt.

Autorius:
Asta
Sakalauskienė

Gimnazijos direktorė




Ankstesnės naujienos


Mes jais didžiuojamės!

Tėvai, pageidaujantys, kad vaikas nuo 2020 m. rugsėjo 1 d. pradėtų ugdytis (būtų ugdomas) šeimoje, kviečiami teikti patvirtintos mokyklos direktoriui prašymus ir dokumentus nuo 2020 m. birželio 15 d. iki birželio 30 d.

Panevėžio rajono savivaldybė skelbia konkursą Panevėžio r. Raguvos gimnazijos direktoriaus pareigoms užimti.