Renginiai

Kalnų sporto technikos varžybos „Sergejaus Moisenko atminimui 2015“

Š. m. balandžio 11 d. Nemirsetoje, Klaipėdos r. vyko Lietuvos keliautojų sporto daugiakovės čempionato etapas, kalnų sporto technikos varžybos klaipėdiečiui alpinistui Sergejui Moisenko atminti.
Tiek jauniams, tiek jaunučiams reikėjo įveikti kalnų turizmo technikos trasą, atlikti gelbėjimo darbus ir įveikti orientavimosi sporto trasą. Jaunių grupėje kovojusi Raguvos gimnazijos komanda (Gerda Vanagaitė, Gabija Kizytė, Tautvydas Raščius, Benas Karpavičius, Jurgita Šeštokaitė) turizmo technikos trasoje ir gelbėjimo darbuose buvo techniškiausia ir nepralenkiama. 
Orientavimosi trasoje, nusileidę bendraamžiams iš Šiaulių, raguviai iškovojo antrą vietą ir bendroje įskaitoje tapo šių varžybų čempionais. 
Pabuvę prie jūros ir pasidžiaugę šilta ir saulėta pavasario diena vėlai vakare grižome namo pakilios nuotaikos.

Kūno kultūros vyresnysis mokytojas Sigitas Žudys




Ankstesnės naujienos


Pavasario atostogų metu Trakų rajone, Aukštadvaryje, vyko šalies mokinių atrankos į Lietuvos rinktinę turizmo technikos treniruočių stovykla „Išmok pats ir išmokyk kitą“. Į šią stovyklą buvo pakviesti aštuoni Raguvos gimnazijos turistai.

Kovo 20 d. mokyklos Teatro menėje vyko pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas  „Kai šilas nubunda...“, skirtas Antano Baranausko 180-osioms gimimo metinėms paminėti. Iniciatyvą dalyvauti parodė net 29 pradinių klasių  mokiniai. 

Jau trečius metus iš eilės, Raguvos gimnazijoje organizuojama „Veiksmų savaitė be patyčių“. Džiugu, kad kasmet į veiklas įsitraukia vis daugiau gimnazijos bendruomenės narių. Jau tapo tradicija minint šią akciją kiekvienoje klasėje išsirinkti draugiškiausius mokinius.

Š. m. kovo 21 d. Vilniuje, menų fabrike „Loftas“ vyko kalnų kelionių technikos ir alpinizmo varžybos „Montis Magia taurė 2015“. Į varžybas susirinko net 17 jaunių ir jaunučių komandų.

Kovo 19-osios rytą Raguvos gimnazistai pradėjo Žemės vėliavos pakėlimu. Mokytojos A. Skrebienė ir V. Noreikienė priminė Žemės mėnesio reikšmę, supažindino su būsimais mėnesio renginiais.