Renginiai

Akcija „Saugok gerklę – žiema atėjo“

Gruodžio 5 dienos rytas mūsų bendruomenei prasidėjo smagia akcija „Saugok gerklę – juk žiema atėjo“. Ryte visi buvo kviečiami prieiti prie lentos, kurioje kabėjo „Gerų darbų kalendorius“ su smagių darbų užrašais, tokių kaip: „Padėk susitvarkyti namuose mamai“, „Nustebink draugą“, „Pasakyk komplimentą trims žmonėms“, „Palesink paukščius“, „Pakelk gatvėje rastą šiukšlę“, „Apkabink tris žmones“ ir pan. Tereikėjo užsimerkus besti pirštu į kalendorių ir sužinoti šio mėnesio gerąjį darbą. Visi akcijos dalyviai gavo „Valentis“ įsteigtas dovanėles – 3 skonių pastiles gerklei „Miramile“, kurios tikrai pravers šaltuoju sezonu.

Atrodo nedidelis gestas, bet nuo pat ryto visi sutikti ir sudalyvavę akcijoje buvo laimingi ir su šypsenomis veiduose. Atraskit, kurkit ir jūs, priverskit kitą nusišypsoti, juk viskas prasideda nuo mažų darbų.

 Direktorės pavaduotoja Inga ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Simona




Ankstesnės naujienos


Komandiniai, sportiniai žaidimai su bendraklasiais patys smagiausi mokykloje, o jei dar prisijungia parungtyniauti kitų klasių komandos, tai dar labiau stengiamasi ir siekiama bendro  tikslo savo būryje. Sportiškai aktyvią Lapkričio 28 dieną pradėjo Raguvos gimnazijos pradinukai...

Lapkričio 22 d., mes, II g. kl. mokiniai, turėjome ypatingą pilietiškumo pagrindų pamoką netradicinėje erdvėje. Pilietiškumo pagrindų pamoka vyko Panevėžio apygardos teisme. Tik įžengus į pastato vidų, mus pasitiko teismo pirmininko padėjėja Jolita, kuri tapo tarsi gidė...

Lapkričio 22–24 dienomis Robiežniekų pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko 2019 m. Latvijos taurės turizmo technikos varžybos. Varžybų dalyviai buvo suskirstyti į A, B, C, D grupes. D, arba vaikų, grupėje Lietuvai atstovavo Raguvos gimnazijos komanda. 

Spalio 23, 24 dienomis, Raguvos gimnazijos pradinukai paminėjo švarių rankų dieną. Per nešvarias rankas plinta net 80 proc. infekcinių ligų. Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, kasmet pasaulyje nuo viduriavimo (diarėjos) miršta apie 3 milijonai žmonių.

Lapkričio 21 dieną Miežiškių ir Berčiūnų pagrindinių mokyklų, Ramygalos ir Raguvos gimnazijų komandos rinkosi į Panevėžio rajono Raguvos gimnazijos Teatro menę. Čia jau antrus metus vyko rajoninis prevencinis renginys „Žvilgsnis“.