Renginiai

Galimybė tobulėti su KINGS

Šių metų KINGS lietuvių kalbos olimpiados rudens sesijos finale, įveikusi kvalifikacinį turą, dalyvavo mūsų gimnazijos 8 klasės mokinė Taja Jasaitė. Olimpiados finalas vyko Kauno technologijų universiteto Panevėžio technologijų ir verslo fakultete. Mokinė džiaugėsi pasiekta reitingo vieta, įgauta patirtimi. Ji teigia, kad užduotys buvo sunkokos, todėl reikėjo gerokai pamąstyti, kaip jas įveikti.

Gerai, kad tokiose olimpiadose tobulėjama ir reikia parodyti ne tik žinias, bet kitus gebėjimus: įveikti įtampą, nepasiduoti emocijoms, parodyti socialinius įgūdžius. Džiaugiamės, kad KINGS bendruomenės dalimi tapo ir Raguvos gimnazija.

Autorius:
Violeta
Žudienė

lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė




Ankstesnės naujienos


Pagaliau išsipildė penktokų svajonė –  jie dalyvavo naktiniame renginyje gimnazijos bibliotekoje. Tai jau penktas rudens renginys, organizuojamas vyresnių klasių mokiniams. Tradiciškai dalyviai atliko literatūrines, kūrybines, sportines užduotis, taip pat žaidė ir šoko, žiūrėjo filmą. 

Lapkričio 30 d. Jonavoje, Neries progimnazijos sporto salėje, vyko baigiamasis 2019 m. Lietuvos kalnų keliautojų sporto daugiakovės čempionato etapas – XLIII kalnų kelionių technikos varžybos Antanui Babiežai atminti. 

Gruodžio 6 d. Vilniuje, gamtininkų centre, vyko 2019 m. Lietuvos mokinių turizmo technikos čempionato nugalėtojų ir prizininkų pagerbimo šventė. Apdovanoti mokiniai keturiose grupėse (pradinukų, vaikų, jaunučių ir jaunių) turizmo varžybose surinkę daugiausia taškų...

Mūsų gimnazijos 3 klasės mokiniai lapkričio mėnesį dalyvavo Panevėžio apskrities policijos komisariato organizuotame saugaus eismo konkurse ,,Aš matomas tamsoje". Trečiokai su mokytoja kūrė ir gamino atšvaitukus. 

Artėjant adventui, Raguvos gimnazijos 3 klasės mokiniai kartu su mokytoja Sandra Vaičiuliene ir mamyte Deimante Zinkeviče gruodžio 3 d. organizavo netradicinę pamoką – mokėsi pinti advento vainikus.