Pranešimai

Kviečiame dalyvauti kalėdinio laikotarpio renginiuose

Gruodžio 20-ą dieną, 17 val.  vyks Kalėdinis karnavalas. Tema – „Laiko mašina"! Antrame aukšte Jūsų laiškelių ir atvirukų laukia Kalėdinis paštas. Kviečiame dalyvauti.

Dvyliktokai

 




Ankstesnės naujienos


Raguvos gimnazijos  biblioteka jau devintą kartą dalyvauja akcijoje „Knygų Kalėdos“, kurią inicijavo ir toliau globoja Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Šių metų akcija po visą Lietuvą skleidžia žinią – dovanokime knygas bibliotekoms ir Vaikų dienos centrams, o vieni kitiems džiaugsmą ir šilumą.

Kol gimnazijos bendruomenė kruopščiai ruošiasi šventėms, netikėtai visų ramybę „atvyko“ saugoti Girinis! Toks gimnazijos kieme įsikūręs svečias palydimas šypsenų. Dėkojame dailės ir technologijų mokytojai Jovitai Šikšnienei už iniciatyvą!

Lapkričio 26 dienos popietę, į gimnazijos Teatro menę rinkosi mokinių tėvai. Čia vyko susitikimas su Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Panevėžio apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus specialistėmis Panevėžio rajone Irena Matuzevičiene ir Vaida Jakaitiene. 

Nuo lapkričio 20 d. mokiniai į gimnaziją ir iš jos pavėžėjami pagal įprastą grafiką.

Ne vienas mokinys mokydamasis istorijos susiduria su sunkumais. Sakoma, kad geriausias pagalbininkas – planas. Vis tiktai pasinėrus į Lietuvos istoriją kyla daug klausimų, sunku įsiminti sausą informaciją.