Renginiai

Konkurso „Gudrutės ir gudručiai“ nugalėtojai

Dvi savaites mokykloje vyko konkursas ,,Gudrutės ir gudručiai“, skirtas Kovo 11-ajai. Konkurso tema ,,Gyvenu Europoje“. 1–12 klasių mokiniai, susiskirstę į nedideles komandas, atsakinėjo į įvairius klausimus. Daugiausia taškų surinkusios komandos nariai rungtyniavo dėl nugalėtojo vardo.

Štai jie –  mūsų gudručiai:

Miražas Kupčinskas – 1 kl.

Nojus Baltušnikas – 2 kl.

Ignas Mulevičius – 3 kl.

Lukas Muznikas – 4 kl.

Matas Balinš – 5 kl.

Paulius Vaičiulis – 6 kl.

Laurynas Danila – 7 kl.

Džiugas Ožekauskas – 8 kl.

Valmantas Janulis – 9 kl.

Tadas Šimkus – 10 kl.

Viktorija Muznikaitė – 11 kl.

Rūta Liaudanskaitė – 12 kl.

 

                                                                                      Konkurso organizatorė Vitalija Blebaitė




Ankstesnės naujienos


Kovo 4 d. po ilgokos pertraukos tradicinė Kaziuko mugė vėl šurmuliavo centrinėje Raguvos aikštėje. Stebino prekių gausumas ir įvairumas. Stalai lūžo nuo medinių ir medžiaginių dirbinių.

Kovo 5 d. istorijos mokytojos Valentinos Falamejevos suorganizuota 12 klasės komanda vyko į istorinių žinių konkursą „PROTŲ KOVA“, skirtą Lietuvos valstybės Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti Panevėžio r. Ramygalos gimnazijoje.

Panevėžio rajono technologijų olimpiadoje dalyvavusių mūsų mokinių darbai komisijos buvo įvertinti labai gerai. 

Panevėžio rajono organizacijų tarybos „Apskritasis stalas“ skelbtu konkursu ,,Jaunimo apdovanojimai 2014‘‘ susidomėjo mūsų gimnazijos Mokinių parlamentas. Mes apdovanojimui pateikėme 3 kandidatūras. Labai malonu, kad visi mūsų siūlomi kandidatai yra apdovanoti diplomais. Žinome, kad jų laukia išvyka į Seimą stebėti posėdžio ir ekskursija į Užsienio reikalų ministeriją.

Ką tik nušurmuliavo Šimtadienis – viena gražiausių ir įsimintiniausių švenčių mokykloje. 100, 99, 98, 97 ...... mažėjantys skaičiai tik rodys, kad laiko mokykloje dvyliktokams lieka vis mažiau ir mažiau, kad neišvengiamai ateis diena, kai nuaidės ir Paskutinis skambutis.