Renginiai

Mokėsi labiau pasitikėti savimi

Mokslo metams pasibaigus, baigėsi ir dar vienos grupės, kurios užsiėmimus vedė gimnazijos psichologė Inesa ir socialinė pedagogė Giedrė, veikla. Į savęs pažinimo grupę buvo kviesti daugiau nei dvidešim 5–10 klasių mokinių, kurie yra uždaresni, nevisuomet pasitiki savimi, nedrįsta pasireišti klasėje, pasimeta patekę į konfliktinę situaciją, nežino kaip jose elgtis, neturi draugų ir pan.

Mokiniai į užsiėmimus rinkdavosi ketvirtadieniais po pamokų. Džiugu, kad baigiamojo užsimimo metu mokiniai drąsiai kalbėjo, pristatė savo pomėgius ir talentus bei vieningai nutarė, kad užsiėmimas yra būtinas ir kitais metais.

Socialinė pedagogė Giedrė Šuminskaitė




Ankstesnės naujienos


Š. m. birželio 8 d. Raguvos gimnazijos sporto salėje iškilmingai atidaryta laipiojimo sienelė. Tai antroji Lietuvoje sertifikuota laipiojimo sienelė, kurią įrengė UAB Laipiojimo centras. Pirmoji įrengta Tauragės r. Žalgirių gimnazijoje.

Birželio 5 dieną mokslo metus 6–11 klasių mokiniai užbaigė dalyvaudami tiksliųjų mokslų viktorinoje „Linksmieji tiksliukai“. Išsidaliję spalvotus lapelius, kuriuose buvo pavaizduotos skirtingos geometrinės figūros, mokiniai susiskirstė į grupes. 

Gimnazijos 1–4 klasių mokiniai baigė penkių mėnesių trukusius socialinių įgūdžių užsiėmimus, kuriuos vedė socialinė pedagogė Giedrė Šuminskaitė. Užsiėmimus lankė 15 mokinių.

Gegužės 30 d. Raguvoje vėl vyko jaunųjų mopedų ir motociklų vairuotojų respublikinės varžybos, kurias organizavo Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, Lietuvos automobilių kelių direkcija, Švietimo ir mokslo ministerija bei Raguvos gimnazija. 

Gegužės 29 d. nuaidėjęs paskutinis skambutis paskelbė mokslo metų pabaigą ir ilgai lauktų vasaros atostogų pradžią 1–5 klasių mokinukams, o ketvirtokams atsisveikinimą su jaukia klase, priprastu klasės suolu ir mylima mokytoja Sandra Daukantiene.