Renginiai

Mokslo ir žinių dienai kitaip pasakėme „Labas“

Rugsėjo 1-osios rytą kaip ir visos Lietuvos moksleiviai po daugiau nei 5 mėnesių vėl įžengėme į gimnaziją. Tiesa, šventė šiemet buvo kitokia – su sveikatos apsaugos priemonėmis, mokinių srautų atskyrimu, laikantis epidemiologinės koronaviruso situacijos padiktuotų apribojimų.

Į gimnazijos būrį „įsiliejo“ penkiolika pirmokų ir Raguvos gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus „skruzdėliukai“, šiltai mokinių buvo sutikti muzikos mokytoja Sigita Duoblė ir gitaros mokytojas Mantas Šeštokas. Gimnazijos bendruomenę sveikino Raguvos miestelio seniūnas Juozas Skorulskis, direktorė Asta Sakalauskienė, pavaduotoja ugdymui Inga Kanišauskė. 

Nors mokslo metus pasitinkame su nerimu, tačiau turėdami viltį, kad išvengsime ekstremalių situacijų, būsime sveiki,  žingeidūs, kūrybingi ir maksimaliai pasiruošę iššūkiams.

Autorius:
Lilija
Pleškienė

Klasių veiklos kuratorė




Ankstesnės naujienos


Birželio 9–11 d. aštuoni Raguvos gimnazijos mokiniai vykdė vaikų socializacijos, vaikų vasaros užimtumo ir poilsio, smurto ir patyčių prevencijos programų projektą „Kuriu, keliauju, domiuosi“ – dalyvavo patyriminiame žygyje kanojomis Aukštaitijos nacionaliniame parke.

Mokslo metai buvo kitokie, tiek mokiniams, tiek mokytojams, ypač antroji jų dalis. Raguvos gimnazijos bendruomenė mokslo metus užbaigė nuotoliniu būdu. Tačiau mokytojai birželio 18 d. noriai rinkosi į paskutinį posėdį, kuris vyko mokykloje.

Praėjusį savaitgalį, birželio 13 d., pasibaigė didelį populiarumą išlaikantis tarptautinis vokalistų konkursas „Muzikos talentų lyga 2020“. Šiame konkurse trečią kartą dalyvavo ir trečią kartą I laipsnio diplomu apdovanota (pop kategorija 15 metų) Raguvos gimnazijos mokinė...

Tradicinio „Paskutinio skambučio“ laukia tikriausiai kiekvienas moksleivis. Ta diena kitokia: dvyliktokams ji – paskutinė oficiali mokslų diena, abiturientų tėvams, globėjams – diena, primenanti, kad jų vaikai jau suaugo, vienuoliktokams...

Gegužės 15 d. gimnazija šiemet nešurmuliavo. Tylu buvo ir kieme. Gimnazijos dienos planuotam renginiui ruoštasi kitaip: vesti nuotoliniai užsiėmimai, iš anksto siųstos darbų nuotraukos ir sveikinimai. Šiai dienai kurtas filmukas. Gimnazijos darbuotojai ir 1–IVg klasių mokiniai...